BALIKESİR / MARMARA - Marmara Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Öğrencilerle kariyer sohbetleri kapsamında okulumuzda bu ay Galatasaray Üni. Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Faik DEMİR konuğumuz oldu. Marmara İlçe Kaymakamı Sn. Elif ÇELİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayfer KAYA, Okul müdürleri, Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı kariyer günlerinde Sn Ali Faik DEMİR'i dinlemekten keyif almış olup kendisine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 9 Anadolu sınıf tarafından "Yapay Zeka yasaklanmalı mı yasaklanmamalı mı?" konusunda münzara yapıldı.

Ock

Enerji verimliliği haftasında okulumuz öğrencilerine eğitim verilmiştir. 9/A sınıf öğrencilerimiz pano çalışması yapmıştır.

Nis

Okulumuz Fizik Öğretmeninin kuruculuğunu yaptıgı For a Better World Renewable Energy adlı Projemiz tamamlanmıştır. Projelerimizin bazı orta ürünleri şunlardır.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Etkinlikleri

*Sergi

*Anma Semineri

*Kompozisyon Yarışması

*İstiklal Marş'ımıza Şiiri Dinletisi

May

Turizm Haftası faaliyetlerimiz kapsamında; Marmara Adasının doğal ve turistik görüntülerinden oluşan fotoğraf sergimiz öğretmen ve öğrencilerimizin işbirliğiyle gerçekleştirilmiştir.

Haz

2014 - 2015 eğitim öğretim yılında Genel Liseden mezun olan öğrencilerimizin kep atma töreni gerçekleştirilmiştir.